Audi fleet ponudba

Audi fleet ponudba

Audi fleet management

Optimizacija voznega parka

Posel je gonilna sila sodobne družbe, a za uspešno delo moramo biti mobilni. Tako ali drugače, in pri Audiju vedo, da je mobilnost lahko zelo enostavna, a tudi učinkovita. Ne glede na to, ali imate veliko, srednje ali manjše podjetje, prednosti pri sodelovanju s Porsche Inter Autom na področju upravljanja voznih parkov je veliko.

Audi kot prestižna znamka lahko ponudi ogromno, a skrivnost sodelovanja niso le prestižna in tehnično dovršena vozila. Ne, v ozadju se namreč skriva veliko ugodnosti s katerimi je lahko vaš posel še uspešnejši.

Zato je, tako pravi Aleš Polenec, ponudba na področju »fleet« namenjena vsem oblikam pravnih subjektov, ki se zanimajo za nakup vozila oziroma uporabo mobilnost pri podjetju Porsche Inter Auto, tako manjši s.p.-ji kot tudi večji koncerni z upravljanjem voznega parka. 

KONTAKT: Za vsa vprašanja glede voznega parka nas pokličite na 041 392 204!

FLEET MANAGEMENT

Upravljanje voznega parka

Kaj ponuja Audi fleet?

 • celovita ponudba za boljšo mobilnost
 • individualna ponudba
 • različne možnosti financiranja
   

Ponudba je seveda pestra in zajema nakup kot tudi poslovni najem (bodisi finančni ali operativni leasing). S sodelovanjem prodaje, servisa, banke in zavarovalnice stranki tako lahko ponudijo celovito uslugo mobilnosti, ta pa sega od same odločitve oziroma sodelovanja glede vrste vozil pa vse do financiranja, zavarovanja in servisne storitve in vzdrževanja.

Posebnost je seveda prilagajanje željam in zmožnostim kupca, nekatera podjetja želijo vozila kupiti in jih imeti v trajni lasti, drugim bolj ustreza najem z vračilom vozila po preteku financiranja. »Vsekakor z veseljem prisluhnemo potrebam strank in skupaj uredimo naj optimalnejšo ponudbo, ki ustreza poslovanju kupca in njihovim potrebam po mobilnosti,« še dodaja Aleš Polenec.

Kakšne so prednosti poslovanja s Porsche Inter Auto?

 • pregled nad vsemi stroški
 • povsem individualna ponudba
 • strokovnjaki na svojem področju
 • učinkovite prodajne in poprodajne storitve
   

Individualna ponudba, ukrojena po meri kupca, je velik dodatni bonus pri odločitvi, med največje prednosti pa gre vsekakor šteti še zdaj že znano poslovna odličnost Porsche Inter Auta. Ta nudi preglednost stroškov in zagotovitev mobilnosti vozil. Poleg tega je Porsche Inter Auto podjetje, za katerim stojijo strokovnjaki, dolgoletna tradicija in razvejana prodajno-servisna mreža na petih lokacijah v Sloveniji. 

Vsakega kupca, ne glede na velikost podjetja, obravnavajo nadvse profesionalno, saj je ključnega pomena, da znajo prisluhniti stranki in vsaki posebej prilagodi ponudbo z optimalnimi pogoji. Pomanjkanje časa je ena od stalnic sodobnega poslovanja, zato pri PIA velik del obveznosti, ki se »vrtijo« okoli voznega parka, prevzamejo kar njihovi strokovnjaki, zato je nadvse mamljiva tudi ponudba »all inclusive«.

Kaj vključuje Audi fleet all inclusive?

Ta pokriva vsa področja mobilnosti, ki ji podjetja in posamezniki potrebujejo: nakup vozila, financiranje, zavarovanje, registracija, servisno vzdrževanje, ličarsko - kleparska dela, pnevmatike in nazadnje odkup vozila po preteku pogodbe o financiranju. All inclusive ponudba tako omogoča preglednost in predvidljivost stroškov voznega parka za vsa leta uporabe vozila vnaprej.

»Zato stranke najbolj cenijo prijaznost in strokovnost svetovalcev in dejstvo da je Porsche Inter Auto prilagodljivo podjetje, ki prisluhne kupcu in mu stoji ob strani. Iz poslovnega vidika kupci cenijo vnaprejšnjo finančno preglednost in dolgoročno stroškovno vzdržnost ponudbe,« še pravi Polenec.

Audi vozni park - prednosti

 • all inclusive (nakup, financiranje, registracija, zavarovanje, servis)
 • vse na enem mestu. 
 • možen preizkus vozil vseh segmentov od Audi A1 do Audi Q8
 • profesionalna ekipa
 • večletne izkušnje