Seat fleet ponudba

Seat fleet ponudba

Vozni park Seat

Dober posel se lažje zvozi z dobrim partnerjem

Ker nam ritem okolja dopušča vedno manj časa za kakovostno odločanje, prepustite rešitve mobilnosti strokovnjakom pri Porsche Inter Auto. V sodelovanju z znamko Seat vam tako pomagamo doseči vse vaše cilje. Znamka Seat vam namreč ponuja vse kar potrebuje uporabnik službenega vozila.

Seat je znamka, ki pooseblja čustva in dinamiko, pa vendar je tudi v tem primeru veliko okoli njihovih avtomobilov povezanih z razumom. Zato je v večjih voznih parkih kakovostno in zanesljivo vozilo skorajda nuja in samoumevno, za vse to pa poskrbi Porsche Inter Auto, ki z vozili Seat oskrbuje vozne parke na veliko zadovoljstvo strank.

Zato so seveda tako imenovane »fleet aktivnosti« namenjene vsem pravnim osebam, od malih podjetnikov ali s.p.-jev, do večjih podjetij. Velikost podjetja in število vozil v voznem parku pri tem ne igrata tako pomembne vloge.

KONTAKT: Za pripravo ponudbe Seat fleet nas pokličite na 041 392 204!

FLEET MANAGEMENT

Upravljanje voznega parka

Ponudba voznega parka Seat

 • individualno prilagojena ponudba
 • dodatne ugodnosti za zveste stranke
   

A zato je toliko bolj pomembno, da PIA preko znamke Seat ponudbe prilagaja individualno, na prvem mestu seveda strokovnjaki v prodaji upoštevajo želje strank, sama podpora po prodaji pa je sestavljena iz podjetniškega bonusa in morebitne dodatne podpore, ki je odvisna od velikosti voznega parka in morebitnih nakupov v zadnjih treh letih.

»V sodelovanju s Porsche Finance Group Slovenija ponujamo podjetjem celovito rešitev mobilnosti. Med drugim je to tudi paket All Inclusive, ki res vključuje vse kar stranke potrebujejo,« pravi vodja fleet managementa.

Kaj vključuje ponudba fleet all inclusive?

Ponudba All Incusive med drugim obsega celovitost prodajne in poprodajne storitve:

 • nakup,
 • financiranje,
 • redno vzdrževanje,
 • mehanična in kleparsko – ličarska popravila,
 • menjava in hramba pnevmatik,
 • nadomestno vozilo za čas servisiranja oz popravila,
 • registracija vozila,…
   

Ponujajo pa tudi možnost sklenitve servisne pogodbe. Kupcu se tako določi skrbnik, če stranka to seveda želi. Stranka ima tako enega sogovornika v prodaji in drugega v poprodaji. Na ta način se poenostavi vse postopke in tako prihrani na času, preglednost poslov pa je na višjem nivoju.

Komu je namenjen Seat fleet management?

Za Seat je seveda vsak kupec dobrodošel in pomemben partner. »Za vsako stranko se potrudimo v največji meri, predvsem pa prisluhnemo njenim potrebam in željam ter to vse skupaj pretvorimo v najboljšo možno izkušnjo. Zadovoljna stranka je namreč naša najboljša možna referenca, zato je določitev skrbnika stranke točno določena. Obravnava je individualna, ker je potrebno želje strank upoštevati,« še dodaja Žumer.

V floti testnih vozil, ki jih z veseljem ponudijo strankam, da sem preskusijo, ali jim te vrste vozilo ustreza, seveda Seat nudi vedno najnovejša vozila, ki niso starejša od 6 mesecev. Le tako smo lahko več kot konkurenčni, ker je vedno na voljo dovolj modelov SEAT vozil. 

Zakaj izbrati Porsche Inter Auto?

 • dolgoletne izkušnje
 • dobra pokritost po Sloveniji
 • vrhunska poprodajna izkušnja
   

Kljub vsej racionalnosti pa je seveda tudi pri takih nakupih kanček čustev. Zato tudi tradicija igra določeno vlogo in dobro organizirana prodajno-servisna mreža salonov PIA v Sloveniji, ki je že prepričala številne kupce. S centri v Ljubljani, Kopru in Mariboru je pokritost Slovenije odlična, Seat pa seveda nadgrajuje svoje dobro delo s stalnimi usposabljanji osebja, poseben poudarek pa je ravno na poprodaji. 

To so, kot omenjeno, spoznale že številne stranke, ki najbolj cenijo, tako Žumer, pripravljenost in odzivnost na njihove potrebe. Tako ne preseneča, da je delovnik tudi od 0 do 24, vsak dan. Vedno na razpolago in to s temeljitim delom. »In tudi priprava ocene stroškov je mora biti zelo točna. Informacije o dobavnih rokih morajo biti realne in dogovora se je potrebno držati,« pravi Žumer. 

Seatova vozila tako nudijo najsodobnejšo tehnologijo. Varnost je vsekakor na prvem mestu. Pametna tehnologija je - pametna izbira. Zato pisana paleta vozil pokrije najrazličnejše zahteve kupcev. Ne glede na veliko vozila, moč pogonskega sklopa ali osnovnih funkcije, Seat nudi največ.