Optimizacija voznega parka

Kako poteka optimizacija voznega parka?

Kvalitetno upravljanje voznega parka je danes dobrodošlo za posel, že jutri bo ključnega pomena za uspešnost podjetij, ne samo na področju mobilnosti. Z individualnim in profesionalnim pristopom poskrbimo za optimalni vozni park s službenimi vozili za vaše potrebe, vi pa se lahko brez skrbi posvetite osnovni dejavnosti podjetja.

Želite personalizirano ponudbo?

Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo!

Analiza voznega parka

Pogoj učinkovitega upravljanja voznega parka je temeljita analiza voznega parka. Naše dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da lahko opravimo natančne izračune dejanskih stroškov celotnega voznega parka ter ocenimo stroške za posamezno službeno vozilo. 

Vozni park analiziramo glede na:

 • znamko in model vozila
 • področje uporabe vozila
 • trajanje uporabe in število prevoženih kilometrov
 • zavarovanje
 • popravila in redni servis
 • rabo pnevmatik
 • porabo goriva.
   

Na podlagi natančne analize možnosti prihrankov ni razloga, da se ne bi odločili za zunanje opravljanje voznega parka. Na ta način si boste namreč zagotovili finančno mobilnost in popoln nadzor.

Svetovanje glede voznega parka

Po natančni analizi sledi svetovanje. Na tej točki vam naši strokovni svetovalci ponudijo nove zamisli za vaš vozni park. Najsi bo to financiranje, zavarovanje, vzdrževanje, gospodarjenje z gorivom, cenitev vozil ali prodaja rabljenih vozil. V kolikor nam prepustite upravljanje vašega voznega parka, si zagotovite storitve najvišjega standarda.

Ponudba voznega parka

 • individualne rešitve
 • stranka na prvem mestu
 • natančno načrtovanje sredstev
 • učinkovito delovanje
 • zmanjšanje tveganja
   

Porsche Inter Auto poskrbi za individualne rešitve, ki bodo popolnoma prilagojene vašim potrebam. Na ta način poskrbimo za optimizacijo vaših stroškov, saj bo natančno načrtovanje sredstev poenostavljeno, prihranke pa boste lahko uporabili za osnovno dejavnost. Posledično boste povečali učinkovitost svojega delovanja in zmanjšali tveganje.

Stalna podpora

Fleet manager

Skrbnik vas bo nato spremljal skozi celotno življenjsko dobo avtomobila in vam nudi stalno podporo. Vaša kontaktna oseba vam bo tako na voljo za vse vaše želje in potrebe na področju upravljanja voznega parka.

Odkup obstoječega voznega parka

V primeru prenove voznega parka podjetja, ponujamo tudi odkup obstoječih službenih vozil vseh znamk in uredimo vse potrebno za nakup in dobavo novih vozil znamk Volkswagen, Audi, Seat, Škoda. Prenova in menjava voznega parka lahko poteka v celoti, ko speljemo proces zamenjave celotnega voznega parka naenkrat, ob vračilu obstoječih vozil. V kolikor pa se odločite, da želite del voznega parka obdržati dlje časa, vam nudimo podporo pri postopni menjavi vozil. Odkup obstoječega voznega parka lahko podjetju prinese dodaten kapital, ki ga lahko v primeru poslovnega najema voznega parka investirate v osnovno dejavnost ali pa ga uporabite kot delno plačilo v primeru nakupa novih vozil.