Vozni park - kako enostavno prihraniti?

Vozni park - kako enostavno prihraniti?

Kako prihraniti pri vzdrževanju voznega parka?

Vzdrževanje voznega parka: vozni park je dandanes pomemben za prav vsako podjetje in podjetnike, lahko bi celo rekli, da je vozni park srce podjetja in prav tako zelo pomemben za samo poslovanje. Slednje je še toliko bolj pomembno pri podjetjih, ki večinoma opravljajo s strankami na terenu in jim je pomembna optimizacija voznega parka. Veliko podjetij pa se ne zaveda da pri voznem parku ni največji strošek le nakup samih vozil, temveč je izredno pomembnega pomena tudi samo vzdrževanje teh vozil čez celotno obodbje uporabe.

KONTAKT: Za vsa vprašanja glede voznega parka nas pokličite na 041 392 204!

FLEET MANAGEMENT

Upravljanje voznega parka

Vzdrževanje voznega parka - tako, ki najbolj ustreza vašim poslovnim zahtevam

Ker se veliko podjetnikov sprašuje, kako bi prihranili pri vzdrževanju voznega parka smo vam z veseljem na voljo pri načrtovanju strategije, ki vam bo omogočila najbolje optimiziran vozni park, s tem pa tudi nižje stroške pri vzdrževanju vozil. Z optimizacijo vzdrževanja voznega parka pri Porsche Inter Auto zagotovimo veliko prednosti, največja izmed vseh je nižja cena privedemo k natančnejšemu načrtovanju sredstev, prihranke pa lahko podjetje suvereno uporabi za osnovno dejavnost.

Preverite tudi - nižja stopnja bonitete za električna vozila v letu 2020!

Električni avtomobili boniteta le 0,3 % (za primerjavo: bencinska in dizelska vozila kar 1,5 %)

V naši ponudbi smo se odločili, da podjetjem ponudimo najboljšo možno izkušnjo mobilnosti - celovite rešitve mobilnosti. Vsekakor je namreč prepoznavanje in zmanjšanje stroškov postala ena imed zahtevnejših nalog podjetij, saj si prav vsi želijo bolj učinkvoit nadzor nad upravljanjem voznega parka. Vsem podjetjem, ki si želijo nižjih stroškov vzdrževanja voznega parka ponudimo svetovanje v treh sklopih. 

Trije sklopi svetovanja pri Porsche Inter Auto Fleet Management:
 

  • Analiza
  • Svetovanje
  • in optimizacija, ki vodi v prihranke

Porsche Inter Auto Fleet Management

Celovite rešitve mobilnostI

Ker je upravljanje voznega parka vedno eno izmed področij, ki je obenem zelo zahtevno za nadzorovati in tudi težko za optimizacijo stroškov. Zaupajte nam vaše želje in osebno se bomo zavzeli za vas - s preudarnimi odločitvami boste z našo pomočjo dosegli še veišjo učinkovitost vašega podjetja. Porsche Inter Auto je v ta namen vzpostavil nov oddelek Porsche Inter Auto Fleet Management, ki podjetjem v Sloveniji zagotavlja celostno podporo pri vzpostavitvi in upravljanju voznega parka.