Škoda fleet ponudba

Škoda fleet ponudba

Škoda fleet management

Optimizacija voznega parka

Znamka Škoda je pregovorno znana kot znamka za racionalne kupce, ki se radi vozijo udobno in zanesljivo in ki za svoj denar dobijo veliko. Zato se pogosto odločajo tudi za ta vozila v voznih parkih, saj nudijo tako rekoč vse, kar mora danes nuditi sodoben avtomobil, pa naj bo bolj prestižen ali kot vozilo za opravljanje posla. Škoda tako nudi lastnikom voznih parkov najbolj optimalne pogoje in nadvse razvejano paleto modelov.

KONTAKT: Za vsa vprašanja glede voznega parka nas pokličite na 041 392 204!

FLEET MANAGEMENT

Upravljanje voznega parka

Komu je namenjen Škoda fleet?

 • optimizacija stroškov
 • optimizacija časa
 • individualne rešitve za vsakogar
   

Prodaja in ponudba fleet oziroma za potrebe voznih parkov je namenjena vsem, ki bi želeli imeti minimalno delo z voznim parkom. Že to dejansko pove vse, saj potem podjetja s tem nimajo ne preveliko dela in ne veliko stroškov. Seveda se ponudbe razlikujejo od kupca do kupca, vsakemu še PIA v okviru Škodinega prodajnega programa prilagodi individualno in s skupnimi močmi poiščejo najbolj optimalno rešitev. Ponudbe se tako razlikujejo po kar nekaj dejavnikih, a prav vse so ukrojene po meri uporabnika

Kako poteka fleet management?

A ne le to,d a ima podjetje v voznem parku najsodobnejša in zanesljiva vozila, ob vsem tem ogromno šteje tudi sama uporaba in delo z voznim parkom, tega pa za podjetja optimizira kar PIA. Tako je dejansko vse na enem mestu, od pregleda do servisiranja in sprotnega vzdrževanja in menjava vozila v voznem parku v najboljšem možnem trenutku.

Zakaj izbrati fleet management pri Porsche Inter Auto?

 • vse na enem mestu
 • stranka je na prvem mestu
 • individualna priprava ponudbe
 • proaktivno iskanje rešitev
 • nižji stroški podjetja
   

Tako PIA kot partner kot edini trgovec nudi vse na enem mestu, predvsem pa so Škodini strokovnjaki stalno na voljo stranki in vedno poiščejo ustrezno rešitev. In ne glede na velikost voznega parka, mnogi manjši podjetniki niti ne vedo, da lahko izkoristijo te ponudbe tudi za manjše število vozil, pri PIA  vsakega kupca obravnavajo individualno in skupaj z njim ukrojijo ustrezen izbor in paket storitev.

Predvsem pa so PIA strokovnjaki vedno odprti za pogovor in prisluhnejo željam strank, saj so informacije iz prve roke neposredno »s terena« ključne, zato se svetovalci pogosto odpravijo k stranki si ogledajo dejavnost stranke ter skupaj z njo poiščejo ustrezno rešitev.

»Predvsem želimo dati strankam vrhunsko izkušnjo, od finančnega dela do servisno-prodajnega dela. Skratka, vsi stroški so na enem mestu, pregledni in predvsem predvidljivi, za stranko skrbi tudi skrbnik, ki jim je vedno na voljo,« pravi Matjaž Mlakar. 

Stranke tako najbolj cenijo, da so strokovnjaki PIA na voljo takrat ko jih potrebujejo in delujejo tako rekoč vedno, ne glede na vse mogoče zunanje okoliščine. Zato so vozila Škoda še toliko bolj priljubljena in iskana v voznih parkih.