Zakaj izbrati Porsche Inter Auto?

Zakaj izbrati Porsche Inter Auto?

 

Vzdrževanje voznih parkov pri Porsche Inter Auto

Vzdrževanje voznih parkov: zakaj izbrati Porsche Inter Auto za upravljanje z voznim parkom? Vozni park je izjemno pomembnega pomena za uspeh na izjemno konkurenčnem trgu, pomembno je pa obenem tudi zgraditi zaupanje strank. Za uspešnost na trgu je nujno razumevanje strank, želja in zahtev. Pri Porsche Inter Auto verjamemo, da se bodo stranke za nas odločile le v primeru, da nas vidijo kot zaupanja vredno podjetje. Optimizacija voznega parka je namreč izredno pomembnega pomena.

Porsche Inter Auto ponuja vrhunsko storitev

Po naših raziskavah skorajda vsako podjetje oz. organizacija, ki ima vozila, potrebuje neko obliko profesionalnega upravljanja voznega parka, pa tudi vzdrževanje voznega parka. Fleet manager tako skrbi za ugotavljanje stanja in optimizacijo celotnega življenjskega cikla vozil, zmanjšanje s tem povezanih tveganj, izboljšanje učinkovitosti in zagotavljanje skladnosti z zakonodajo. Koronakriza in z njo težnja po zmanjševanju stroškov v podjetjih je to potrebo še dodatno utrdila. Prepoznavanje in zmanjšanje stroškov je postala prednostna naloga podjetij in s tem tudi želja po učinkovitem upravljanju voznega parka, s ciljem doseči več za manj.

KONTAKT: Za vsa vprašanja glede voznega parka nas pokličite na 041 392 204!

FLEET MANAGEMENT

Upravljanje voznega parka

Sodelovanje za nas pomeni dolgoročen odnos!

Pri Porsche Inter Auto sodelovanje predstavlja dolgoročni odnos, v katerem je za nas vsekakor najpomembnejše vaše zadovoljstvo. Z našimi strokovnjaki vam zagotavljamo izjemen celovit paket storitev, ki bo še bolj optimiziral vaše poslovanje - vse vam ponujamo na enem mestu. 

Verjamemo, da so stranke za samo poslovanje ključnega pomena. Pri Porsche Inter Auto smo tako naredili korak naprej pri zadovoljstvu naših strank in že v tem se razlikujemo od konkurence. Preučili smo mnenja naših strank in njihova pričakovanja. Namen tega je bil, da naše poslovanje in delovanje izpopolnimo ali celo presežemo in si tako pridobimo zadovoljne stranke. Stranke, ki nam bodo zaupale in dlje časa ostajale z nami!

Novi SEAT Leon
Novi SEAT Leon Avtor: SEAT

S PIA obljubami do bolj kakovostnih storitev!

Katerim načelom sledimo, ko govorimo o kakovosti in zadovoljstvu strank? Predstavljamo vam 6 PIA obljub strankam!

1. Osebno se zavzamemo za vas
Zagotovimo vam lahko, da se bomo osebno zavzeli za vas in se potrudili, da vam čimbolj ustrežemo in ponudili rešitve, ki vam najbolje ustrezajo!

2. S strokovnimi rešitvami gradimo medsebojno zaupanje
Obljubimo vam lahko, da vam bomo ponudili storitve visoke kvalitete s strokovnim svetovanjem in se pri tem zbližali, da bomo gradili uspešno medsebojno zaupanje!

3. Nudimo vam izkušnjo vrhunske mobilnosti
Našim strankam vedno ponudimo vse, kar je v naši moči, da lažje pridejo v stik z našimi izdelki - preko testnih voženj, nakupa ali nadomestnega vozila v času servisiranja pri nas.

4. Zagotavljamo najboljšo vrednost za vaš denar
Želimo, da se kot stranka zavedate, da naj bo kakovost vedno na prvem mestu! Pri nas dobite največ kakovosti za vaš denar.

5. Vedno smo vam blizu
​​​​​Vedno smo vam na voljo in blizu! Imamo 5 poslovalnic, Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova (Ljubljana), Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta (Maribor). Odpiralni čas je prav tako v prvi vrsti namenjen vam - da smo vam na voljo večino časa. Ko pa imamo poslovalnice zaprte, so vam pa vedno na voljo naše podporne in asistenčne službe, ki bodo poskrbele, da ne boste nikoli prepuščeni sami sebi.

6. Nagrajujemo vašo zvestobo
Zapomnite si, da se naš odnos ne bo zaključil z nakupom vozila, temveč to pomeni, da boste vedno del nas. Tekom leta prirejamo različne dogodke in vam tako izkazujemo pozornost in nagrajujemo vašo zvestobo.

Kakšne novosti so že sedaj na voljo?

Kot veste, so električni avtomobili velika novost v zadnjem času. Nov trend elektrifikacije voznih parkov z možnostjo koriščenja nepovratnih sredstev iz Eko Sklada prinaša prihranke ob nakupu vozil, prihranke ob uporabi zaradi nižjih stroškov goriva in pa tudi prednost za uporabnike vozil, ki se kaže v nižji boniteti, več o tem si lahko preberete v članku: boniteta za avto - nižja boniteta za električna vozila.

Novi Volkswagen Arteon Shooting Brake
Novi Volkswagen Arteon Shooting Brake Avtor: Jan Gregorin