Vzdrževanje voznega parka

Vzdrževanje voznega parka

Servis voznega parka

Verjamemo, da si želite vozilo, ki bo vzdrževano v skladu z najvišjimi standardi, zato si izberite izvedbo servisnih opravil prek Porsche Inter Auto. V okviru naše pooblaščene servisne mreže vam tako nudimo vrhunske servisne storitve za vaš vozni park. Ni važno, ali ste fizična ali pravna oseba in kako velik je vaš vozni park, za vsakogar imamo vse kar potrebuje. Zaupajte nam in pripeljite svoje vozilo v poslovalnice Porsche Inter Auto, saj smo pooblaščeni servis za vozila Volkswagen, Audi, Seat in Škoda.

Upravljavci velikih, ali pa tudi manjših, voznih parkov vedo, da je vzdrževanje vozila več kot pomembno. Brez vozila namreč ni posla in avtomobil je za mnoge enostavno več kot le prevozno sredstvo. Zato mora delovati zanesljivo in pri tem ne sme prekomerno načeti proračuna podjetja. Pri Porsche Inter Auto vam ponujamo več različnih paketov rednega vzdrževanja glede na vaše potrebe in želje.

KONTAKT: Za vsa vprašanja glede voznega parka nas pokličite na 041 392 204!

FLEET MANAGEMENT

Upravljanje voznega parka

Dodatne ugodnosti za zveste stranke

  • dodatne ugodnosti zvestobe
  • testne vožnje vozil
     

Matjaž Juvančič, ki se ukvarja s servisno storitvijo pri PIA, ve, da so podjetja z voznimi parki zahteven, a tudi v primeru ustreznega upravljanja hvaležni kupci. Vozni parki praviloma obsegajo več kot pet vozil, in več ko je vozil, večje so ugodnosti pri PIA.

Največkrat se večji kupci lahko razveselijo dodatnih popustov na originalne rezervne dele, ki zagotavljajo brezhibno delovanje vozil. Kupcu pridejo nasproti tudi pri pogojih plačila, za vse poskrbi skrbnik, ki bdi nad voznimi parki partnerjev, veliko pa PIA seveda stavi na osebni odnos, ki danes premaga še tako velike težave.

»Skrbnost, usposobljenost naših strokovnjakov, šolanja in najnovejša orodja so naši največji aduti,« ve povedati Matjaž Juvančič. Ravno pri orodjih in šolanjih pri PIA vlagajo največ, saj kupec za primerno ceno pričakuje vrhunsko storitev, ki jo pri PIA tudi dobi, zato tudi višji stroški vlaganja v udi in orodja odtehtajo taka vlaganja. Vse kupce seveda obravnavajo enako saj je prvo vodilo PIA zadovoljen kupec, ki se lahko zanese tako na znamko kot na ljudi, ki stojijo za servisnimi storitvami.

»Če kupec želi, jim damo za nekaj dni tudi avtomobil, da ga preskusijo, se z njim dobro seznanijo. Lahko rečem, da ko enkrat sedejo v vozilo našega koncerna, se še lažje odločijo za nas,« dodaja Juvančič.

Prednosti servisiranja pri Porsche Inter Auto

  • vrhunske in hitre storitve
  • zagotovljena mobilnost ves čas
  • zadovoljstvo stranke na prvem mestu
     

Odlično vozilo in vrhunska finančna in servisna storitev so del paketa, ki ga ponujajo večjim kupcem, ki tako lahko natančno preračunajo prihodnje stroške glede vozil, in ker pri PIA delajo tud s srcem in ker verjamejo v svoje ljudi in avtomobile, je veliko argumentov na njihovi strani.

Kajti za mnoge kupce, ki imajo v svojih voznih parkih najrazličnejša vozila, pomeni avtomobil orodje za delo, nanj pa se morajo zanesti in morajo biti prepričani, da deluje brezhibno in da bo pripeljal njihovega zaposlenega zanesljivo do cilja. A ker se vedo lahko kaj zgodi, ponujajo seveda tudi nadomestna vozila, saj morajo biti kupci vedno čim prej pri svojih strankah.

Najbolj jih namreč navdušuje tudi organiziranost celotnega vzdrževanja in hitrega odziva za njihove želje ali zahteve. In vse to lahko opravijo v petih poslovalnica PIA po Sloveniji, s katerimi pokrijejo celotno področje Slovenije in kjer delujejo vzdrževalci po najvišjih standardih. »Stranke od nas veliko pričakujejo in mi se tega zavedamo. Hitro se moramo odzvati, mobilnost ob rednem vzdrževanju mora biti zagotovljena ves čas. In to nam odlično uspeva, v naše zadovoljstvo in v zadovoljstvo naših strank,« še pravi Matjaž Juvančič.